Моята сметка

Question Трябва ли да съм регистриран, за да купувам от онлайн магазина на TRKT?
Answer

Не е нужно да си регистриран, при поръчка ние автоматично ще ти създадем такъв, за да можеш да виждаш списък с направени поръчките, както и да редактираш данни по профила си.

Поръчки и доставка

Question Кога ще пристигне моята поръчка?
Answer

Доставката се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни след заяване  поръчката в България. За доставка използваме Еконт в България.

За Европейския съюз зависи от държавата, в която се намирате.

Question Какви са разходите за доставка?
Answer

Доставката до офис на Еконт или до адрес в България е фиксирана и е на стойност 5 лева. За държави в ЕС, разходите за доставка варират от локацията и се виждат при завършване на поръчката.

 

Question Предлагате ли безплатна доставка?
Answer

Да, поръчките на стойност над 100 лева са с безплатна доставка. 

Question Какви са наличните методи за плащане?
Answer

В онлайн магазина на TRKT можете да извършите плащането с: кредитна карта, дебитна карта, предплатена карта от всяка една международна верига или наложен платеж по Еконт.

Question Сигурно ли е плащането?
Answer

Сигурността е изключително важна за нас, затова искаме да знаете, че вашата информация ще бъде криптирана и защитена. В онлайн магазина на TRKT всяка една покупка се извършва с максимална сигурност благодарение на използването на сертифицирани защитени сървъри и въвеждането на най-модерни системи за криптиране (SSL). Всички транзакции се обработват от обезопасен шпортал за онлайн плащане, който чрез най-висок стандарт за сигурност прехвърля платежната информация в криптирана форма: данните от вашата кредитна карта ще бъдат абсолютно нечетими за трети страни. Ние също така използваме само защитени връзки, което е видно от префикса "https" и символа за заключване, който се появява в адресната лента на браузъра. За да защитите покупките си, направени с кредитна карта, при всяка една поръчка вие ще бъдете помолени да въведете защитния код CVV2/CVC2/CID.

Обръщаме сериозно внимание на риска от измама: всички плащания с кредитни и дебитни карти подлежат на валидиране и оторизация както от вашата банка, така и от нас.

Преди да одобри дадена транзакция, нашият отдел за плащания ще извърши проверки за борба с измамите и като допълнителна защита може да се свърже с вас за още подробности, преди да потвърди вашата поръчка.

Връщания и възстановяване на суми

Question Как да отменя поръчка?
Answer

Ако желаете да отмените поръчката си, просто ни изпратете съобщение. Моля, изпратете номера на вашата поръчка, за да можем да ви намерим в нашата система. За съжаление, ако поръчката ви вече е опакована, ние няма да можем да я анулираме, но можете да я откажете при доставка... или поне да я пробвате? Може би ще промените решението си и това ще бъде любов от първо носене.

Question Как да върна стоки, които не ми харесват?
Answer

Разбираме ви! Понякога продуктите изглеждат по-добре на снимки, отколкото в реалния живот...или просто не ви пасват. Просто опаковайте поръчката и я изпратете на адрес:

Поръчки от Европейския съюз:
България, София 1680
бул. Гоце Делчев №76
Шоурум и Ателие - TRKT
Диджитал Медия ЕАД
0894 50 36 30

Стоките трябва да бъдат с етикети и върнати в рамките на 14 дни от доставката.

Question Колко време отнема възстановяването на средствата?
Answer

Зависи от начина на плащане.

Ако сте платили с карта, появяването във Вашата сметка на възстановената сума може да отнеме 2-3 работни дни.