STARBOY от TARIKUTI, създадена за AZISРАЗГЛЕДАЙ

STARBOY е първата лимитирана колекция тениски, създадена специално за АЗИС.

Дръзките принтове разказват неговите истории за славата, табутата и фетишите, но и вдъхновяват – да бъдеш по-голям, по-силен, по-смел. Да следваш без колебание мечтите си. Да вярваш, че революцията няма край, промяната е неизбежна, а свободата е въпрос на личен избор.

Капсулната колекция STARBOY by TARIKUTI е изработена от 100% висококачествен памук, с оригинален авторски дизайн посветен на Азис. Главен герой в принтовете е Мечето – един от символите на TRKT, напомнящ, че детето в нас продължава да се забавлява. Тук то влиза в емблематични за Азис роли, провокира възприятията и те призовава да заявиш себе си, независимо от мнението на света около теб.

STARBOY е само началото. Предизвикателство за всеки, с ограничен достъп и заявка за колекционерски статус. Не го пропускай и остани за продължението.


Избери своя модел от SТARBOY x AZIS

REBELLIOUS – първата колекция на TARIKUTI


РАЗГЛЕДАЙ

https://www.youtube.com/watch?v=9u8ULJSFQlc

Унисекс дизайните от колекция Rebellious на TARIKUTI са създадени, за да те провокират да изразиш себе си чрез твой собствен уникален стил.

От висококачествения памук и устойчивото производство, през лимитираните серии за идолите на днешния ден,
до принта със символи рушащи табута – всеки принт те приканва за среща в близкото бъдеще с твоето по-смело Аз.

Винаги готов на изненадващ ход, колекцията Rebellious е креативен бунтар с мисията да даде жега на оптимизма и радостта от промяната. Облича търсещите души в разхвърляното ни СЕГА и осветява яркото им присъствие.


Избери своя модел от REBELLIOUS