Колекция 2023

Bold Minds

Осмели се да докажеш на себе и света, че ти можеш и нищо няма да те спре да покориш висините! Защото си силният на деня. Разкрий себе си, заяви вътрешното си Аз с новата колекция от TARIKUTI – Bold Minds!

За тези, които изживяват живота си по завладяващ начин, с вкус, с усмивка и с устрем към по-доброто.

Бъди TARIKUTI!

Идеята зад колекцята

Както всяко начало, така и това на TARIKUTI бе трудно. От лансирането си през юни 2022, марката премина през множество промени, за да се превърне в успешен стартиращ проект. Така само няколко месеца след откриването, екипът й бе сменен, а през януари 2023 се постави началото и на вътрешно-фирмено производство. Всичко с една, единствена цел – да се създава висококачествена линия спортно-елегантно облекло, на справедлива цена. Тези дръзки промени, не биха били възможни, без смели и самоуверени умове. И защото вярваме, че талантът и острият ум са в основата на всяка добра промяна, нарекохме колекция 2023 „Bold Minds“.

Започвайки с платове в монохромната гама и дизайни на едни от най-трудните за покоряване места в България. С принтове в провокативни фрази, които да те накарат да се усмихнеш. Постепенно колекцията ще предлага през годината и разнообразни модели в ярки цветове, с които да се отличиш. Защото е #тарикатско да си умен, да можеш и да заявяваш себе си на висок глас. Ясно и категорично, с увереност и самочувствие.

BOLD Minds

null

Безплатна доставка

За България на всички поръчки над 100 лв.
null

Произведено в БГ

От идея до реализация всичко е създадено в България.
null

Право на връщане

В 14 дневен срок от получаване на поръчката

Разгледай колекцията